window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-138054638-1', { 'anonymize_ip': true });

Over Hadassa

Hi! Ik ben Hadassa, 29 jaartjes oud en ik woon samen met mijn man Arjan, dochter Mirre en konijntje Joep in het prachtige dorp Nunspeet. Sinds 2017 afgestudeerd pedagoog en een creatieveling in hart en nieren. Kleur, mooi papier, pennen, kleurpotloden, stiften, etc.: Ik houd ervan!
Mijn liefde voor schrijven begon al op de basisschool. Het vak ‘schrijven’ was mijn lievelings en ik probeerde altijd zo netjes mogelijk mijn schrijfschriftjes af te werken. Nooit gedacht dat ik daar later echt iets mee zou gaan doen…!

Ik kreeg in mijn tienerjaren mijn eerste kalligrafievulpen; daar heb ik heel wat jaren mee geschreven en geoefend. Mijn vader was mijn allereerste opdrachtgever: ik mocht voor de kerk doopkaarten en belijdenisplaten schrijven. Ik deed dat gratis en daarom zei mijn vader altijd: “Ik zal je rijkelijk belonen!”. En dat gebeurde; hij gaf me een workshop kalligrafie cadeau. Ik leerde daar te kalligraferen met een penhouder en spitse penpunt en werd ik (opnieuw) verliefd op de elegantie van het schoonschrijven.

Met liefde maak ik voor anderen handgemaakte kaartjes, posters en andere dingen (in de kersttijd schrijf ik bijvoorbeeld op kerstballen). Wil je graag een origineel, handgeschreven cadeau voor iemand of voor jezelf? Ga je trouwen en wil je je bruiloft net iets extra’s geven? Of wil je voor een andere gelegenheid een handgeschreven creatie? Samen met jou bespreek ik graag je wensen en wat ik voor je kan betekenen!

Fotografie: Sanne Visagie & Fotografie