window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-138054638-1', { 'anonymize_ip': true });

Kaarten

Op zoek naar een originele kaart? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Alle kaartjes zijn handgemaakt, met kalligrafie en/of een illustratie met waterverf. De kaartjes zijn verkrijgbaar in A5 en A6 formaat. Omdat elk product uniek is, kan het zijn dat het kaartje dat je besteld hebt wat afwijkt van de foto. Je hebt dus echt een unieke kaart in handen! Leuk om te versturen of in je eigen huis neer te zetten.

Het is mogelijk om een kaart uit te zoeken en in het bestelformulier te vragen of er een tekst op gekalligrafeerd kan worden. Geef dan ook meteen aan wat voor tekst je in gedachten hebt. Mocht je daar nog niet uit zijn, geen probleem! Voel je vrij om contact op te nemen met mij.
Voor een extra tekst reken ik een meerprijs van € 1,00.

Bestel eenvoudig één of meerdere kaartjes.

Eventuele verzendkosten zijn niet inbegrepen in de aangegeven prijs en zijn dus voor de koper. Bij een bestelling van 5 kaarten of meer zijn de verzendkosten gratis.