window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-138054638-1', { 'anonymize_ip': true });

Bruiloften

Op de mooiste dag van je leven wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is. En wat is er nou leuker dan je eigen pakket samen te stellen met items die je graag wil op je bruiloft?

Alles wat ik maak is handgemaakt en dus uniek! Ik heb een aantal items geselecteerd die vaak worden gekozen voor een bruiloft, maar ook andere items zijn mogelijk. De items die ik aanbied zijn los te verkrijgen, maar je kunt ook een pakket samen stellen. Hoeveel items je wil mag je helemaal zelf bepalen. Zo maak je je bruiloft nog meer speciaal! Alle producten zullen helemaal bij elkaar passen, zodat het één mooi geheel wordt. Bekijk de tarieven van de items.

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, ook als je zelf ideeën hebt voor iets wat je graag zou zien op je trouwdag. Ik denk graag met je mee! Deze producten zijn natuurlijk ook beschikbaar voor andere feesten en ceremonies!

Naamkaartjes

Maak je bruiloft nog persoonlijker voor je gasten! Van naamkaartjes op tafel tot kaartjes aan stoelen bij de ceremonie of kerkdienst: het is allemaal mogelijk.

Menukaarten

Menukaarten maken de mooi gedekte tafels op je bruiloft echt af! Informeer je gasten met een menukaart over de gerechten die geserveerd gaan worden die dag.

Welkomstbord

Heet je gasten welkom bij de entree met een mooi geschreven bord! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een gastenboekbord  of andere decoratieve borden.

Geloftenboek

Gaan jullie tijdens jullie trouwdag de geloften tegenover elkaar uitspreken? Laat je geloften op een stijlvolle manier vastleggen in een mooi boekje.

Trouwringendoosje

Om je trouwringen een nóg mooiere plek te geven op jullie bruiloft, is een gepersonaliseerd trouwringendoosje zeer geschikt!

Tarieven

Fotografie: Sanne Visagie & Fotografie en Forever Yes Photography