window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-138054638-1', { 'anonymize_ip': true });

Diensten

Ik vind het bijzonder om te zien hoe ik mensen blij kan maken met een mooi handgeschreven product: iets wat speciaal voor hen is gemaakt.
Wil je iemand om je heen iets unieks geven? Dan ben je bij mij zeker aan het juiste adres. De producten die ik maak zijn niet alleen van kwaliteit, maar ook uniek; geen product is hetzelfde!

Ik heb twee categorie├źn geselecteerd onder mijn diensten, maar er is natuurlijk veel meer mogelijk. Zo heb ik bijvoorbeeld ook eens een deur van een kinderkamer mogen beschrijven en versieren met krijt en krijtstiften. Ik beschrijf ook andere producten dan papier: zoals glas en hout. De producten die ik maak voor bruiloften zijn natuurlijk ook beschikbaar voor andere feesten en ceremonies!

Heb je een idee of mocht je iets willen dat op maat is gemaakt, neem dan contact met me op! Daarna kijken we samen naar de wensen en wat ik voor je kan betekenen.